Uncategorized

Skal du holde en stor fødselsdagsfest?

Fylder du rundt og vil gerne fejre det med manér? Eller er du blot i humør til en kæmpe fødselsdagsfest? Der er virkelig noget over at holde en kæmpe fest for venner og familie, hvor alle er samlet og kan hygge dig. Men hvor skal du starte henne, når sådan en stor fest skal arrangeres?

Hvad, hvor og hvor mange?

Start med at beslut dig for, hvilken type fest, du egentlig vil holde. Et det et traditionelt selskab, hvor der er lækker middag efterfuldt af musik og dans? Skal dine gæster møde op i deres stiveste puds, eller er det en mere uformel fest? Hvor vil du holde festen henne, og hvor mange skal der inviteres? Det er alt sammen noget, der er bedst at få på plads før du begynder at planlægge selve dagen.

Hvem skal stå for maden?

Kender du nogle, der kan stå for maden, eller har du brug for at kontakte nogen ude fra? Der findes masser af steder, hvor du kan få sammensat en hel menu, som de så tilbereder og leverer. Nogle steder har nogle færdige sammensætninger, du kan vælge imellem og andre sætter sig ned med dig og snakker om, hvad du ønsker. Bor du i Herning eller omegn, kan du f.eks. få mad ud af huset i Herning her – læs mere.

Ingen fest uden musik

God musik er naturligvis uundværligt til sådan en fest. Spørgsmålet er bare, om du selv vil stå for det, eller om du vil leje noget livemusik eller andet. Dette afhænger af både festen størrelse og budget. Det kommer også an på, hvilken stemning du går efter. Livemusik vil selvfølgelig skabe en helt anden stemning end musik fra et anlæg ville gøre. Vigtigst er bare, at det er noget musik, de fleste kan være med på, så stemningen kan komme i top.