Gode råd

Skil dig ud med dit tøj

I dag er der rigtig mange forretninger, som nærmest sælger det samme, fordi deres sortiment er baseret på sæsonens trends. Derfor kan det være rigtig svært at skille sig ud og gå i noget, som ikke ligner alle de andres. Der kan selvfølgelig være noget fedt over at følge en trend, fordi det som regel er det, som ser godt ud i den periode, men hvis du kombinerer det med dine egne, helt unikke items, vil du kunne skabe din helt eget specielle stil. Hvis du vælger at sy dit eget tøj, så kan du skabe outfits og en stil, som ikke ligner nogle andres. Samtidig kan du skabe den top, som du engang så på en pige på gaden eller på et billede, men som du aldrig fandt af ud, hvor var fra. Med nogle få værktøjer kan du genskabe den slags. Det vil ikke komme til at ligne præcist i alle tilfælde, men så får du højst sandsynlig skabt en anden fin top, som ingen andre til gengæld har.

Hvad kræver det at lave dit eget tøj?

Det eneste det kræver, er en symaskine, sytråd, noget stof og en kreativ sans. Frank Toyota symaskine. Når først du har fået anskaffet dig en symaskine, så vil den holde i mange år. Sytråd koster dig ikke mange penge, og stof kan findes i alle prisklasser. Meget stof kan godt være lidt dyrt i længden, men tag ud i forskellige stofforretninger og led efter nogle gode tilbud. Det handler også om at tænke kreativt, fordi måske det spraglede stof henne i hjørnet faktisk ikke ville se så dumt ud, når først du har fået lavet en trøje ud af det. Du kan også handle i genbrug og sy tøjet om. På den måde sparer du både penge på stof, men får også skabt endnu mere unikke items. Det er samtidig rigtig godt for miljøet.

Vær ikke bange for at prøve noget nyt

Hvis ikke du er typen, som kan lide at sidde og sy og være kreativ, så kan du sagtens stadigvæk godt skille dig ud med dit tøj. Det handler blot om at besøge nogle butikker, du ikke plejer at gå i og prøve noget nyt. Gå ned ad sidegaderne i gågaden og find alle de butikker, hvor der ikke kommer lige så mange mennesker. Kig efter nogle ting, som du måske ikke normalt ville gribe ud efter. Hvis du får købt nogle lidt specielle ting, men samtidig kombinerer dem med noget af dit eget, vil du kunne skille dig ud, men stadigvæk føle dig som dig selv. Du skal ikke være bange for at kombinere farver og mønstre. Det handler bare om at springe ud i det og prøve sig frem. Pludselig vil du stå med noget på, hvor du bare tænker ”waow!”. Faktisk kan det meste tøj til børn kombineres, hvis bare ikke man er bange for det. Som regel ser det i virkeligheden rigtig fedt ud, når først du prøver.