Biler

Fordelene ved en rampe

Skal du flytte eller arbejder du i en virksomhed, som tit aflaster og/eller læsser varer? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du læse om fordelene til at bruge en rampe og hvad en rampe i det hele taget er.

Hvad er en rampe?

Hvis vi tager det for en ende, så hvad søren er en rampe? En rampe er en skrå flade, som gør at jorden er forbundet til noget der er højere. Det er egentlig ligesom en trappe, men denne er bare skrå i stedet, sådan at man for eksempel kan køre op af den. Ramper kan laves i forskellige materialer, nogle bliver lavet i stål andre i aluminium og til sidst er der også nogle i træ. Ramper er meget solide, nogle kan holde mellem 0 og 85 tons. Der er helt sikkert noget, der passer lige præcist til dit behov.

Forskellige slags ramper

Der findes mange forskellige slags ramper. Blandt dem er der en mobil rampe, kantstensrampe, kilerampe, læsserampe og mange flere. Ramper har masser af fordele, især hvis du som sagt skal læsse ting ofte. Det kan hurtigt blive træls at bære tingene op og ned hver gang noget skal læsses. Det kan være ramper til en butik eller ramper til lastbil eller ramper til noget helt tredje. Som sagt findes der så mange forskellige ramper, så du finder nok en der passer til dit behov. En rampe kan hjælpe kørestolebrugere, derfor findes der for eksempel mange på sygehuse og plejehjem. Derudover kan man som nævnt før, købe ramper til butikker, både til folk med barnevogne, men også til folk som sidder i kørestole. De skal jo ikke misse de fine produkter i sælger. Hvis man skal flytte, vil det også være fint med en rampe. Så kan skrivebordsstolen bare køre op, i stedet for at man skal slæbe på den. Man kan så mange forskellige ting med en rampe.