Gode råd

Guide: God kaffe til den store arbejdsplads

Kaffepauser er skønne. Ikke bare for den ansatte, men også for arbejdsgiveren, da en god kop kaffe giver anledning til gode snakke og anledning til eftertanke. Som virksomhedsejer eller andet ved du måske allerede, at kaffe er i høj kurs mange steder. Måske er kaffe endda en livsnerve for flere, hvor koffein helst skal indtages troligt og konsistent.

Gode råd til valg af kaffemaskine

Det er nødvendigt at lave en behovsafklaring, når valget skal falde på en ny kaffeløsning. Er det kaffemaskinen til kantinen, der skal opdateres? Eller måske skal i opgradere jeres eksisterende kaffeløsning i virksomheden? Læs med her, og bliv godt rustet til jeres næste investering i en kaffeløsning.

  • Hvor stor er arbejdspladsen?

  • Holder i mange møder?

  • Er den til virksomhedens brug eller til kantinen?

  • Hvordan er brugervenligheden?

  • Hvor ofte laver i kaffe?

  • Skal i brygge flere kander på samme tid?

På en travl arbejdsplads med flere ansatte kan det helt sikkert være smart med en kaffemaskine, der kan brygge flere kander på samme tid. Mens en kantine, der bliver overrendt på forskellige tidspunkter om dagen – måske har brug for en anderledes løsning, der imødekommer det skiftende tempo, så kaffen ikke bliver tæt, tung og uklar.

Når du har klarlagt din virksomheds særlige behov, kan du gå videre til researchfasen. Er i en større virksomhed eller en kantine, så er den klassiske kaffemaskine måske ikke den optimale løsning for jer. I kan eventuelt overveje en industri kaffemaskine, der kan brygge flere liter på samme tid. Forhør dig rundt omkring hos lignende virksomheder, og se hvilke løsninger de har valgt.