Uncategorized

Sådan anlægger du ny terrasse

Mangler du et projekt, du kan gå og arbejde på henover det tidlige efterår? Selvom sommeren er slut, betyder det ikke, at vi behøver krybe indenfor. Faktisk det er nu, hvor haveprojekter er oplagte, fordi det hverken er for koldt eller for varmt til at gå og arbejde. Hvis din have er begyndt at se lidt kedelig ud henover årene, kan du nemt give den en opfriskning. Du kan både anlægge nye bede, plante blomster og planter i fine potter, men er du til et lidt større projekt, kan du anlægge en ny terrasse. Et sted, hvor familien kan samles til hyggelige grillaftenener og brætspilsaftener. Men hvordan skal du egentlig lige komme i gang, hvis du vil lave ny terrasse?

Gør klar til din nye terrasse

Inden du kan få en ny terrasse, er det selvfølgelig vigtigt, at der er gjort plads til den. Hvis du allerede har en terrasse, der skal fjernes, så få det gjort. Hvis ikke der er gjort plads til den i haven endnu, skal du have fundet et sted og målt af til den.

Hvordan skal din terrasse se ud?

Når der er gjort klar til din terrasse, skal du have valgt materialer, og så skal du finde ud af, om du vil lægge den selv eller få nogle professionelle til det. Skal det være en træterrasse eller en terrasse af fliser? Tag ud i forskellige byggemarkeder og havecentre for at få noget inspiration. Du kan f.eks. vælge belægningssten.

Anlægning af din nye terrasse

Når først alt det praktiske er på plads, er det bare at få lagt terrassen. Det kan du som sagt både gøre selv og få andre til. Det afhænger meget af dine evner. Hvis ikke du har evnerne til det, kan du lige så godt få nogle professionelle til det.