Uncategorized

Bliv bedre til at gøre gode ting for dig selv

Er du dårlig til at prioritere dig selv, og gøre gode ting for dig selv? Det kan lyde skørt for nogen, men i en hverdag hvor du skal tænke på alt muligt hele tiden, er det vigtigt, at du nogle gange tager tid ud af kalderen for bare at tænke på dig selv. Når du gør gode ting for dig selv, har du chancen for at få mere overskud og glæde i hverdagen.

Forkæl din krop med kropsterapi

Hvis du vil gøre noget godt for både din krop og sjæl, kan du prøve Body All Mind kropsterapi. Det er en form for terapi, hvor der arbejdes både med dine psykiske og fysiske spændinger. Der bliver altså fokuseret på kroppen som en helhed. Når du prøver Body All Mind kropsterapi, kan det være med til at lette både din krop og dit hoved. Derfor er det i dén grad at gøre noget godt for sig selv. Læs mere hos www.bodyallmind.com.

Hold en spadag

Når du holder en spadag for dig selv, vil du for alvor blive fyldt op på energi og komme til at føle dig godt tilpas. Du kan holde din egen spadag derhjemme, hvor du f.eks. tager et varmt bad, lægger en ansigtsmaske, tager et fodbad, ordner dine negle osv. Men du kan også booke en tid til en massage, en ansigtsbehandling eller en manicure f.eks. Der er også noget rigtig lækkert over bare at kunne læne sig tilbage og nyde det og lade andre klare jobbet.

Vær bedre til at holde helt fri

Når du endelig har fri fra arbejde, har du måske en masse huslige ting og sager, du skal have ordnet. Men hvis du vil være god ved dig selv, skal du nogle gange være bedre til bare at lægge alt fra dig og slappe af i stedet.