Gode råd

Trusser og strømper i bambus til dig

Der findes et væld af gode trusser i bambus, og du kan sågar få strømper på fødderne dertil

Det gode og mere bæredygtige alternativ

Der findes en del gode alternativer til de trusser, som det konventionelle marked tilbyder, hvor bambus er et særdeles godt og miljøvenligt materiale. Den grønne markedsplads tilbyder både økologiske bambus trusser, strømper og sokker til dig, som gerne vil leve efter en mere grøn livsstil og derfor søger at bruge flere af de mere miljøvenlige materialer, hvorunder bambus må siges at være en af de bedste af de mest bæredygtige materialer på markedet.

Hvordan produceres tøj i bambus?

Bambus er et miljøvenligt produkt, hvis det er produceret med øje for at spare på jordens ressourcer. Bambus er nemlig en meget taknemmelig plante, og det er let at få den op på sin maksimale højde. Det tager blot et års tid uden brug af unødvendige sprøjtemidler.

Hvorfor vælge lige netop bambus?

Fordi bambus netop er en græsart, der vokser hurtigt og derfor er god til at optage CO2 og producere en masse ilt. Det er let at dyrke bambus uden kunstgødning og pesticider. Derfor er bambus et af de mest ideelle materialer inden for bæredygtighed, og det kan bruges til at væld af forskellige produkter, blandt andet til tøj, fx trusser og strømper.

Græsarten bambus gror betydeligt hurtigere end træ, og er derfor et ret optimalt materiale at benytte, når man taler bæredygtighed. Bambus producerer 35 % mere ilt end træ.

For at det ikke skal være løgn, så har bambus ydermere den ret store kvalitet, hvad angår bæredygtighed, at det har virkelig gode jordforbedrende egenskaber, da dens rødder afstiver jorden for dermed at forebygge erosion. What’s not to like?

Tøj til pandaer?

Nej, pandaer har selvfølgelig deres eget tøj på og spiser bambus, men man kan faktisk godt lave tøj af bambus. Tøj i bambus har nemlig en helt særlig blød og kølende kvalitet, og bambus, dyrket uden pesticider er også godt at have tæt på din hud, da det ikke skader i form af allergiske reaktioner, hvad tøj med kemi godt kan gøre.

Trusser i bambus

Oftest finder man bomuldstrusser, når man leder efter undertøj, men trusser, lavet af bambus, er et godt alternativ og er bløde og behagelige at have på.

Bambus er let at producere, så derfor er produkter i bambus heller ikke dyre, og det er et af de rigtig gode produkter på markedet; også hvad angår beklædningsgenstande.

Strømper i bambus

Ja, strømper, lavet af bambus er skønne at have på sine fødder. De er bløde og svøber sig lækkert og “grønt” om dine fødder. Så, hvis du har en drøm om at gå rundt i strømpefødder og bare have det rart, må du endelig vælge et par strømper i bambus, hvor du sikkert vil kunne mærke en forskel, hvad angår materialet, navnlig på en varm dag, hvor du kan nyde godt af den kølende effekt af bambus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *