Gode råd

Sommerferien – vær hjemme og hav det sjovt

I sommerferien tager mange danskere afsted på ferie til de varmere himmelstrøg for at få noget sol og varme. Det danske vejr kan ikke altid garantere varmt vejr til ture på stranden, men der er stadig en masse ting, som du kan lave herhjemme – du vil med sikkerhed ikke kede dig.

 

Afsted til det ukendte

Fold Danmarkskortet ud og peg tilfældigt på et sted, hvor går turen til? Denne metode er god, hvis du gerne vil se og udforske andre omgivelser end, hvad du er vant til i din dagligdag. Måske kan du tage af sted i en dag, eller gøre det til en større tur med overnatning. Danmark har en masse smukke og unikke steder, som du garanteret ikke har set eller hørt om, så hvorfor ikke benytte sommerferien til denne lejlighed? Du kan tage din familie eller en ven/veninde med – I vil få en herlig tid med en masse dejlige nye minder. Når I er afsted, kan det være, at I finder ud af, at byen er kendt for noget specielt. Måske er byens nærliggende museum et besøg værd eller skoven.

 

Aktiviteter med kollegaerne

Mange af dine kollegaer har garanteret ferie samtidig med dig, og de har truffet samme valg som dig at blive hjemme i år. Hvorfor ikke benytte denne lejlighed til, at I kan foretage jer noget sammen? I kan foreslå hele jeres arbejdsplads, at I kan lave noget sammen. Lav en heldagstur ud af det, hvor I f.eks. spiller beachvolley. I den gode anledning kan I samtidig tage kasket med tryk på hver især, da en kasket med tryk på, hvor der bliver reklameret for jeres firma, er med til, at folk omkring jer bliver nysgerrige idet, at I alle sammen har den samme kasket på. Resten af sommerperioden kan du benytte dig af kasketten, når du er ude for at nyde det gode vejr.