Gode råd

Hold huset rent med en håndstøvsuger

Du kender sikkert det, at du lige har brugt en masse tid på at gøre rent. Efterfølgende skal du til at lave mad, og efter du har spist, er der krummer og skidt på gulvet igen. Det er altså helt normalt, men ikke desto mindre er det træls. Hvis du har været ude for noget lignende, kan det være, at du mangler en håndstøvsuger.

Børnefamilie eller husdyr?

En håndstøvsuger er praktisk, da den sjældent fylder særlig meget. Den dejlig let at tage frem i forhold til en almindelig støvsuger, og kan hurtigt fjerne det værste skidt. Især vil børnefamilier eller husstande med dyr have glæde af en håndstøvsuger.

Hvis du vil blive klogere på nogle af håndstøvsugermodellerne, så læs denne test af håndstøvsuger.

Hvad kan en håndstøvsuger?

En håndstøvsuger kan selvfølgelig det samme som en almindelig støvsuger – den kan suge skidt og snavs op. Det, der er fordelen ved en håndstøvsuger, er, at den som regel vejer og fylder mindre. Håndstøvsugere er også trådløse og kører i stedet på batteri, hvilket gør det let at komme rundt i huset med den. Du behøves nemlig ikke være i nærheden af en stikkontakt for at bruge den.

Forskellige modeller

En håndstøvsuger kan også fås i mange forskellige modeller, som hver kan noget forskelligt. Derfor bør du overveje, hvad du godt kunne tænke dig i en håndstøvsuger, inden du køber en. Du bør blandt andet overveje, om håndstøvsugeren skal være med eller uden pose, og hvor lang batteritid håndstøvsugeren skal have. Der er ikke noget, der er mere irriterende, end når du endelig har fundet støvsugeren frem, at du så ikke kan nå hele huset igennem på en opladning. Derfor kan det godt være pengene værd at vælge en lidt dyrere model, hvis du har et stort hus og ved, at du vil få brug for længere batterilevetid.