Miljø

Vær bedre for miljøet – shop lokalt

Hvis du går op i at være bedre for miljøet, så er der en masse forskellige tiltag, du kan gøre, så du kan spare på dit CO2-udslip og generelt set blive et forbillede for andre, så vi sammen kan løfte klimabyrden.

En af de helt store syndere, når det kommer til klimaet, er alt det tøj, der bliver produceret og transporteret rundt omkring i verden. Derfor er noget af det bedste, du kan gøre at shoppe tøj lokalt.

Flot tøj fra danske butikker

Det er virkelig en god idé at finde gode butikker, hvor du kan finde det tøj, du leder efter. Hos By Baunbaek har de specialiseret sig i det flotteste bohemetøj, så du kan gå luftigt og flot klædt, samtidig med at du støtter en lokal butik.

Der findes rigtig mange forskellige flotte kjoler på deres hjemmeside, ligesom du også finder de flotteste jakker og alle mulige andre smukke stykker tøj, der kan passe ind i din garderobe.

Her er der særligt fokus på en stil, der taler til din indre boheme, og derfor er der også flotte farver, flotte prints og et utal af tøj med de fineste detaljer.

Køb tøj i god kvalitet, der holder i mange år

Derudover er det også rigtig dårligt for miljøet, hvis du køber en hel masse nyt tøj hele tiden. Det er en rigtig god idé at gå efter kvalitetstøj, når du gerne vil være god for miljøet.

Find noget tøj, der er lavet af gode, ordentlige materialer, og hvor der er lagt væk på den naturlige proces, så du er sikker på, at tøjet kan holde i mange år.

Overforbrug er nemlig ikke særlig godt for miljøet, så hvis du kan finde noget tøj, du kan have i rigtig mange år, og som vil holde længe, så kan du være endnu bedre for miljøet, samtidig med at du ser godt ud.