Gode råd

Hav styr på sikkerheden, når du sejler

Hvis du elsker, at sejle og bruge tid på de blå bølger, så ved du naturligvis også, at sikkerhedsudstyr er et must. Havet er lige så farligt, som det er betagende. Derfor skal der aldrig spares på sikkerheden, når man sejler ud på det dybe vand!

Hav vest på, når du sejler

Selvom du er garvet sejler og måske endda svømmer, så er det vigtig, altid at være fuldkommen på den sikre side. En redningsvest er obligatorisk for en hver ansvarsbevidst sejler, som befinder sig på en båd.

Skulle uheldet være ude, og man havner i bølgerne, så holder redningsvesten en over vande, uanset om du er i bevægelse eller ej. En redningsvest er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr, som du kan have på din båd, og det er også både simpelt og nemt at anskaffe sig.

Service til redningsvesten

Din redningsvest kommer med smarte funktioner, som gør, at den sørger for din optimale sikkerhed. Redningsveste, der oppuster sig selv, når den kommer i kontakt med vand, sørger altid for, at du har god bevægelsesfrihed, når du befinder dig på båden. Oppustelige redningsveste er stærke og holdbare og reagerer lynhurtig, når den kommer i kontakt med vandet.

For at redningsvesten skal kunne puste sig op behøver den CO2 patroner og en udløser, som aktiveres, når vesten kommer i vand. Når din redningsvest har været pustet op en gang, så skal luften tømmes ud og vesten skal genarmes. Dette kan du heldigvis nemt gøre selv ved at anskaffe dig en gaspatron til din redningsvest, så du kan genoplade vesten med CO2.

Det er enkelt, at genarme din redningsvest, når først du har fundet den rigtige patron. Sørg for, at have styr på, hvilken type vest du benytter, så du anskaffer dig en patron som er kompatibel.

Køb gaspatroner online

Bestil din gaspatron samt servicesæt til redningsveste online og få dem leveret hjem til døren. Du finder gaspatroner til alle typer veste også børneveste, så du nemt og sikkert kan genoplade vesten der hjemme og blive klædt godt og sikket på til næste sejltur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *