Gode råd

Føl dig flot og sommerklar

Sommeren er en dejlig tid. Solen skinner, vejret er mildt og alle er gladere. Derfor er der mange, der gerne begynder at forberede sig en smule på sæsonen, så de kan få det absolut bedste ud af det. Hvis du vil med på dette tog, så kan du læse meget mere om, hvordan du bærer dig ad med det lige her.

Hold dig sund i løbet af vinteren

Det absolut bedste råd, som du bør gøre brug af, er at holde dig sund i løbet af vinteren. Mange glemmer lidt sig selv, når vintermånederne kommer: det bliver hurtigere mørkt, så du får ikke gået din eftermiddagstur, og du er træt, når du kommer hjem fra arbejde, så du får heller ikke lavet helt så meget sund mad. Det er et farligt mønster at komme ind i – derfor er det bedste tip at holde dig selv op på de sunde vaner.

Frisk garderoben op

Nyt tøj er noget, som de fleste kan lide. Og der er ikke noget, der føles så godt, som at have en fin ny kjole på, når solens stråler begynder at vise sig. Derfor kan du med fordel investere i en lille ny sommergarderobe, der er fyldt med kjoler, nederdele og fine toppe – tøj, der gør dig glad.

Du kan med fordel rydde ud i skabet og vælge alt det tøj fra, der ikke gør dig glad. På den måde er du sikker på, at du starter dagen rigtigt.

Prøv en selvbruner

For mange handler sommeren om at få en lækker sommerglød – men solens stråler er i virkeligheden ikke særligt gode for huden. Derfor kan du med fordel prøve en selvbruner. Det er utroligt nemt at bruge – og bare rolig: de gør dig ikke længere orange.

I virkeligheden er vinteren den bedste tid, hvor du skal teste dette – her er der nemlig ikke nogen, der kan se, hvis du laver nogle enkelte fejl. Du kan altså øve dig og finde frem til den, der bedst matcher dine undertoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *