Gode råd

Enkel og billig opbevaring af dæk

Nogle virksomheder og erhverv kræver et stabilt antal af dæk, der skal bruges. Men for nogle kan det godt gå hen og blive en udfordring – for hvordan opbevarer man bedst sine dæk, så det både er nemt og billigt? Det og mere vil denne guide tage fat om.

Prøv en dækcontainer

En dækcontainer kan indeholde en masse dæk, der skal opbevares. Ofte bliver denne type container benyttet af virksomheder, hvor den har mulighed for at opbevare så mange som muligt.

Hos BOXIT kan du leje en container, der er designet til at opbevare dæk – deraf kommer navnet dækcontainer. En dækcontainer er en smart løsning, der er skræddersyet netop kunden. Med mange forskellige mål og størrelser er det muligt at vælge en container, der kan opbevare så mange hjul, du har – skånsomt og sikkert. Du lejer containeren så længe, du har brug for det.

Opbevaring af bildæk

Når man snakker om opbevaring af dæk, er det tydeligt, at det både kan dreje sig om udlejning til virksomheder og privatpersoner. Privatpersoner vil som oftest skulle bruge opbevaring af dæk til at opbevare sine bildæk, idet disse jo skifter efter sæson.

Helt generelt findes der nogle gode råd til dig, der gerne vil opbevare dine dæk derhjemme på en sikker og stabil måde. De mest grundlæggende råd er:

  • Brug den rette temperatur og det rette lys. Det er vigtigt, at dine dæk er placeret et tørt sted, hvor der ikke er mulighed for regn eller sne. Derudover skal der være tempereret og uden sollys.

  • Renhed. Der skal være fuldstændig rent omkring dækkene, da skidt kan nedbryde dem.

  • Undgå alle spidse kanter og sten.

  • Vedligeholdelse. Det er meget vigtigt at vedligeholde dækkene, så de skal rengøres og roteres rimelig ofte – så holder de sig nemlig indtil de skal bruges igen.