Gode råd

Disse ting må du ikke glemme at bestille i god tid, når du renoverer

Når man står midt i en stor renovering, kan man have mange ting om ørerne. Man skal nemlig jonglere mange ting på én gang, og har man ikke det store overordnede overblik, kan man hurtigt miste pusten og glemme ting. Det er altid en god idé at følge renoveringsplanen nøje, så man derved kan formindske risikoen for at ende med uforudsete udgifter. Midt i alt rodet er der nogle ting, man ikke må glemme at bestille, da man ellers kan blive meget forsinket – og netop hvilke ting kan du blive klogere på her.

Klinker og væsentlige materialer har typisk varierende leveringstider

Hvis du har forelsket dig i nogle klinker, der kommer langvejs fra, kan det være en god idé at bestille dem hurtigst muligt, så du er sikker på, at I ikke skal udsætte jeres projekt, hvis leveringstiden bliver forlænget. Det kan være en længere leveringstid på store ordrer i forvejen, så det er derfor aldrig en dårlig idé at være på forkant med bestilling af væsentlige materialer. At være på forkant, vil kun hjælpe dig med at få det bedste ud af din nye trappe, så du ikke løber ind uventet problemer.

Sørg også for at bestille trappen i god tid

Har du et hus i flere planer, og renoverer du hele huset, så er det også væsentligt at finde ud af, om trappen skal udskiftes. Har du besluttet, at den skal udskiftes med en ny, er det også vigtigt, at den ny trappe bliver bestilt i god tid – især hvis den skal speciallaves, eller hvis du har nogle bestemte ønsker til den. Søg efter trapper på nettet for at blive klogere på udvalget. Der findes nemlig mange forskellige trapper at vælge imellem.