Biler

Hvilken bil skal jeg vælge?

Nogle gange kan man ikke komme uden om, at man har brug for en ny bil. Måske er ens gamle bil så slidt, at det vil koste for meget at få den repareret, og derfor kan det bedre betale sig, at købe en ny bil.

 

Typer af biler

Når man har erkendt, at man gerne vil købe en ny bil, bliver det ofte efterfulgt af spørgsmålet om, hvilken bil man godt kunne tænke sig. Mange tilbringer meget tid i deres bil hver dag, så bilen skal gerne være en blanding af noget, som man kan lide, og noget, som er praktisk.

 

Læs mere om biler og andre mandesager på Rasmus Blog.

 

Familiebilen

Hvis man er en stor familie, har man også brug for en stor bil. Der skal være sæder nok til alle, og der skal være plads til al baggagen, når man skal på ferie eller lignende. Denne form for bil er altså ideel for familier, som bruger bilen meget og gerne vil ud og opleve forskellige ting, hvor hele familien skal med.

 

Denne type bil kunne være:

  • Opel Meriva
  • Peugeot 5008

 

Den lille praktiske

Hvis man bor inde i midtbyen eller ved, at man kommer til at køre meget rundt i større byer, vil det være en fordel at vælge en forholdsvis lille bil, da det både er lettere at komme rundt, men det vil også lettere at finde et sted at parkere. Mindre biler er til dig, der gerne vil have en bil, som er til at betale, og som ikke har brug for en masse sæder i bilen.

 

Denne type bil kunne være:

  • Opel Adam
  • KIA Picanto
  • Fiat 500

 

Luksusbilen

Luksusbilen er for dem, der gerne vil have en bil, som er lidt smartere end de andres. Bilen skal gerne have en vis størrelse og være komfortabel, så den er behagelig at køre rundt i. Hvis man går og kigger på en lidt dyrere bil, kan det være, at man skal overveje flexleasing, da der gennem flexleasing er mulighed for at spare penge på registreringsafgiften.

 

Denne type bil kunne være:

  • KIA Optima
  • Opel Insignia