Undgå sløve køkkenknive og frustrationer i køkkenet
De fleste kender frustrationen over at have sløve knive i køkkenskuffen. Men selvom det er noget der kan frustrere os gang på gang, er vi alligevel ikke så gode til at få slebet og plejet vores køkkenknive. Med en knivsliber kan du nemt og hurtigt gøre din kniv skarp igen. Om du vælger en sliber eller et strygestål, vil du med en eller to slibninger om måneden holde din kniv skarp og i god stand. Køb knivsliber her
Sådan bruger du en knivsliber
Om du benytter en knivsliber eller et strygestål til at holde dine knive skarpe, er der nogle ting du bør være opmærksom på. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du sliber dine knive.
Vælger du at slibe dine knive med et strygestål, får du her en lille guide til, hvordan du bør bære dig ad. Det er ved slibning vigtigt, at du kører kniven i retningen fra skaftet og ud til spidsen, samt at du holder kniven i ca. 15-20 grader. En god måde at tjekke på, om kniven mangler at blive slebet, er ved at teste kniven på papir. Ved at holde et stykke papir i luften, og lade kniven skære på skrå af papiret, vil du kunne teste kniven. Bliver papiret krøllet eller bøjet, trænger din kniv formegentlig til pleje og en omgang slibning.
Knivsliber er perfekt som gaveidé
Mangler du ikke selv en knivsliber, kan det være en oplagt gaveidé. Så står du og mangler studentergaven, eller gaven til personen der lige er flyttet hjemmefra, kan en knivsliber være den oplagte idé. De fleste unge der flytter hjemmefra, ønsker sig ofte gode og dyre knive til deres nye bopæl. Det kan derfor være en oplagt idé at give en smart og moderne knivsliber, der vil pleje knivene, og samtidig sikre, at de holder mange år endnu.