Uncategorized

Hvorfor vælge et trægulv?

Hvis du står overfor at skulle købe et nyt gulv, vil du hurtigt finde ud af, at der er en lang række forskellige gulvtyper. Et af de mest populære valg er et trægulv, der som det ses hos FlotteGulve.dk findes i utroligt mange forskellige varianter.

Der er en lang historie med trægulve, som går flere hundrede år tilbage og startede med brædder direkte oven på jorden, kun forbeholdt det bedre borgerskab. Men der er heldigvis sket meget siden da og trægulve kan nu lægges i alle danske hjem.

Gulv, vægge og lofter er flademæssigt nogle ret store dele af vores hjem. Derfor er det faktisk også de allervigtigste elementer i huset, det er heller ikke elementer man bare lige skifter igen.
Gulvet skaber bunden af rummet og derved også fundamentet for resten af indretning.

Hvis du vælger et trægulv, invitere du naturen med ind i dit hjem og din indretning.
Du får i et ægte trægulv, et unikt stykke af naturen for hver planke eller stav du ligger i gulvet. Det er ovenikøbet et stykke af naturen, der vil leve videre i dit hjem, da træ er et levende materiale. Uanset hvilken træsort eller overfladebehandling du vælger, er et trægulv noget særligt.

Hvilken gulvtype du vælger kan ændre helhedsindtrykket i boligen og trægulve vil eksempelvis give et helt andet udtryk end klinker.

Denne gulvtype har en naturlig varme og er behagelige at gå og opholde sig på, da det er noget blødere end klinker og andre hårde overflader. Trægulve kan skabe en god stemning uanset hvilket rum gulvet ligger i.

I stuen vil det især gøre sig godt, da det er et af de rum man som regel opholder sig meget og man derved får mest muligt ud af sit trægulv.

Trægulve kan bruges i næsten alle rum i huset. Egentligt er det kun på badeværelser, vådrum og i fugtige kældere, du som hovedregel bør vælge en anden løsning. Dog er der faktisk nogle enkelte trægulve, der kan anvendes på badeværelset.

Uanset dine præferencer for farver, træsorter og overfladebehandlinger er der helt sikkert et stykke at naturen, der kan blive dit nye gulv.