Gode råd

Bliv inspireret til dit næste byggeprojekt

Hvis man elsker gør det selv opgaver og byggeprojekter, leder man ofte efter inspiration til det næste byggeprojekt. Der kan være mange måder at finde inspiration på. Man kan for eksempel gå på nettet, Instagram eller læse blogs om byggeri.

En anden mulighed kan være, at man begynder at abonnere på et magasin om byggeprojekter, gør det selv og andre ting der omhandler det praktiske håndværk i hjemmet. Et eksempel på et sådant magasin kunne være byggemagasinet BygOgHus. BygOgHus er et online byggemagasin, der giver dig inspiration til dit næste gør det selv projekt.

Sådan håndterer du væggelus

På BygOgHus finder du blandt andet en artikel om hvordan man bekæmper væggelus. Væggelus kan være sundhedsskadelige, irriterende og et rent helvede at komme af med igen, når først de har indtaget sengen.

Hvis du gerne vil bekæmpe væggelus, er der ingen vej uden om, at man nok må hyre en professionel. Når først væggelusene har besat din seng, så forsvinder de ikke igen lige med det samme. De har over mange år opbygget resistens mod det gift man kunne købe selv, så det er nærmest umuligt at komme af med dem på egen hånd.

Du kan dog gøre noget forarbejde inden du ringer til den professionelle. Du kan eksempelvis prøve at finde ud af hvor lusene har bygget rede. Dernæst kan du rydde op, og gøre plads i din bolig. Det gør først og fremmest, at lusene ikke spreder sig, men også at det gør det nemmere for de professionelle at komme til og bekæmpe dyrene. Hvis du er yderligere interesseret i væggelus og hvordan de bekæmpes, kan du læse hele artiklen på ByOgHus’ hjemmeside.

Du finder dog ikke kun praktiske råd på BygOgHus, men også mange spændene artikler om byggeri, samt gode tips til hvordan man sparer penge eksempelvis.