Uncategorized

Skab mere produktivitet i din virksomhed med disse 3 tricks

Når din virksomhed bliver mere produktiv, betyder det, at I formår at få lavet mere end I plejer i forhold til den anvendte tid. Hvis du i samarbejde med dine ansatte bliver mere produktive, vil det også sige, at det i sidste ende kan komme til at kunne ses positivt på bundlinjen.

Investér i nye maskiner

En stor del af det at være produktiv, er at have nogle maskiner der fungerer optimalt fremfor at sænke jeres processer. Hvis I primært har ældre maskiner, der egentlig fungerer, men som sagtens kunne udskiftes og på den måde gøres hurtigere, vil det være essentielt, hvis du drømmer om større produktivitet. Hvis I vil være produktive, skal I også kunne gøre tingene hurtigt, men det er svært at skynde på en maskine. Derfor er den bedste løsning at udskifte dem. Udskift dem f.eks. med nogle fra Lindlarsen.

Ros dine ansatte

Godt nok kan du have nye, effektive maskiner, men du kommer ingen vegne uden nogle dygtige ansatte med masser af gåpåmod. Hvis du vil vedligeholde dine ansattes gåpåmod, er du nødt til at give dem noget, der vil motivere dem en gang imellem. Hvis du bemærker, at en ansat gør det ekstra godt en dag, så fortæl vedkommende det, for det vil kun give hende/ham mere lyst til at fortsætte det gode arbejde.

Lær at kommunikere

Det er svært at blive mere produktive på en hel arbejdsplads, hvis alle er alene om hver deres opgaver. Produktivitet kommer sammen med kommunikation og sammenhold. Det er vigtigt at snakke sammen om tingene hele tiden. På den måde undgår I også chancerne for, at der bliver lavet en fejl, som I skal bruge tid på at rette op på. Rigtig meget kan forbedres ved bare at blive bedre til at kommunikere med hinanden.