Uncategorized

Sådan håndterer du skader i hjemmet

Desværre kan en skade opstå, når du mindst venter det, og omfanget af ødelæggelsen kan være omfattede og uoverskuelig at skulle tage sig af. Det kan være en personlig sag, da det ofte er hjemmet, der udsættes for skade i forbindelse med brand, vandskade eller skimmelsvamp. Derfor er det vigtig, at situationen bliver håndteret professionelt og grundigt af kyndige og erfarne folk.

Umiddelbart virker skaderne åbenlyse, og du tænker måske, at du godt selv kan tage dig af oprydningen og eventuelle reparationer. Mange erfarer dog desværre en række følgeskader, som kan være svære at gennemskue da skaden fandt sted. Det kan resultere i meget højere omkostninger end hvis man, da skaden fandt sted, fik en professionel vurdering af sagen.

Professionel hjælp for langsigtet løsning

Hos Pro Industri & Skadeservice tilbydes der hjælp til forskellige skader lige fra brandskade til skimmelsvamp. Man ved aldrig, hvornår man kan være så uheldig at få en vandskade eller brandskade, men telefonen er døgnåbent og kan træffes på +45 70 23 23 06. Bilerne står altid pakket og klar til at rykke ud, så du aldrig skal vente længe på hjælp. Du kan altså forvente:

  • Langsigtede og sikre resultater
  • Skadeservice til alle former for skader
  • Assistance inden for 1 time
  • Landsdækkende service
  • Konsultation døgnet rundt

Er din skade ikke en hastesag, har du mulighed for at få et tilbud på behandling af skaden ved at oplyse navn, telefonnummer, e-mail, post nr. og en beskrivelse af din sag.

Står man eksempelvis med en vandskade eller udbredt skimmelsvamp, er det ikke nok at lufte ud. Skadeserviceydere anvender professionelt værktøj og udrensningsmetoder til at klare jobbet, så man får ordentlig bugt på problemet. Du kan derfor rent faktisk spare penge i den lange ende ved at investere fra start.

Former for skader

Har du sprængt et vandrør eller har andre problemer med fugt, er det nødvendigt at anvende specielle maskiner, der kan affugte rummet, og der tilbydes oven i købet overvågning imens. Du kan også som et alternativ leje en affugter, hvis du føler, du kan klare opgaven selv. Er det en brandskade du har, er det typisk elektronik og maskiner, der efterfølgende først viser tegn. Derfor er det vigtig med en vurdering af tilstanden, hvis man skal have erstatning fra forsikringsselskabet senere hen. Som en irriterende følgeskade af brandskader, grundet skadelige stoffer fra røgen, kan man få en ubehagelig lugt i hjemmet, som ligeledes kræver behandling. For at forbedre den miljømæssige præstation, er der sat fokus på at udvise forsigtighed med brug af giftige stoffer og forurenende metoder, der kan være en risiko for mennesker eller omgivelser.

Gennem linket kan du finde meget mere information om de mange forskellige skader, der kan behandles sammen med info om metoder og værktøj, der bliver brugt. Som en ekstra service tilbyder Pro Industri & Skadeservice  kurser om skimmelsvamp, affugtning osv. til samarbejdspartnere for at sikre kunderne den bedste service.