Uncategorized

Dette skal du huske inden du tager afsted på skiferie

Der kan være mange ting man skal huske at ordne, inden man drager afsted på skiferie. Men hvad end du skal til Østrig, Norge eller måske et helt tredje sted, for at stå på ski eller snowboard, er de fleste ting essentielle, lige meget hvor destinationen er sat til. På Onlineski.dk kan du læse meget mere om alle mulige former for skiferier.

  1. Solcreme. Solen i Alperne er meget stærkere, end hvad man er vant til derhjemme. Derfor er det en rigtig god idé at benytte solcreme på de steder, hvor man ikke er dækket til af tøj – så kan du undgå at blive solskoldet, hvilket kan være en meget smertefuld oplevelse.

  2. Book en skiinstruktør. For at blive en dygtig skiløber, er det en god idé at bede om råd fra en professionel – og på denne måde vil du også kunne få ekstra meget ud af dit skiløb. Det kan for eksempel være en god idé at booke en skiinstruktør til de første 1-2 dage af ferien, sådan at du har lært det basale – eller så du har fået genopfrisket nogle færdigheder – og derefter bruge resten af ferien på selv at udforske snebakkerne.

  3. Den rigtige påklædning. I Alperne skifter vejret meget hurtigt, så selvom dagen starter ud med høj sol samt en skyfri himmel, kan du sagtens risikere at køre lige ind i en snebyge og noget meget koldere vejr senere på samme dag. Gardér dig mod kulden ved at medbringe en taske med en ekstra trøje i.

  4. Lidt godt i lommen. Når man på en dag tilbringer mange timer ude på sneen, kan en lommelærke, en müslibar eller et stykke chokolade være det, der gør dagen ekstra lækker, samt kan give dig et godt skud energi sidst på dagen. Så kan du blive ved lidt længere.