Uncategorized

Brug træ fra haven til at få gang i pejsen

Er du en af heldige mennesker, der har en pejs i huset? Måske er det stedet i huset, hvor hele familien kan få lov til at hygge omkring sammen. Pejsen giver bare en helt speciel og hyggelig stemning i huset, og samtidig med et, giver den også en helt exceptionel dejlig varme i huset. Der er bare noget helt særligt ved at have en pejs.

Spar penge ved selvejet træ

Det er dog heller ikke altid helt billigt at have en pejs. For har man ikke nogle gode kontakter, så skal man selv anskaffe sig noget træ til pejsen. Og det kan i den grad godt blive dyrt i længden. Men ved at bruge en stubfræser, kan du i stedet vælge at få fjernet nogle af de træer, du har i haven. På denne måde kan du nemlig komme få en win-win-situation. Du får både fjernet træerne nemt og effektivt ved hjælp fra stubfræseren, og dette træ kan du så bruge til at få gang i pejsen. Du behøver ikke at skal ud at købe træet et andet sted.

Fjern hele træet

I de fleste tilfælde, når man går i gang med at fjerne et træ i haven, så vælger man bare at fælde træet så tæt på roden som overhovedet muligt. Du får altså ikke selve roden fjernet. Men dette kan du få med stubfræseren. For på denne måde fræser du roden til savsmuld. Du vil altså med denne løsning ikke kun få selve træet som brænde til pejsen, men du vil også få hele roden i form af savsmuld, som du kan brænde af. Så igen opstår der en win-win-situation. HELE træet bliver fjernet, så du i stedet kan bruge dette spot i haven til noget andet, men du får også samtidig muligheden for at udnytte HELE træet som brænde til pejsen.