Uncategorized

4 Gode råd til at gøre din væg mere interessant

Væggen som du har derhjemme, kunne godt blive lidt mere spændende at kigge på. Du kan gøre mange ting, for at gøre den mere spændende, så i dette indlæg vil et par eksempler blive gået igennem.

Den klassiske

Den klassiske mulighed er selvfølgelig billedrammerne, billedrammerne kan gøre, at din væg bliver mere personlig. Du kan selvfølgelig vælge, hvor store de indrammede billeder skal være, hvor mange af dem du skal have, og dermed hvor meget, af din væg, de skal fylde. Men det kan selvfølgelig være, at du ikke har de billeder, som du gerne vil have hængt op på væggen, i så fald, er det nok ikke den mest oplagte mulighed.

Den knap så kreative

Hvis du ikke lige er til alt det smarte på din væg, så kunne du jo sætte noget tapet op på væggen. Det er den nemmere løsning, og derfor er det også meget udbredt, blandt de lidt ældre huse. Men moderne tapet er på vej op ad, du kan bl.a. få en stor varietet af tapeter fra Tapetforum. De nymoderne tapeter kan være med til at gøre din væg, lidt mere interessant at kigge på.

Den lidt mere kreative

Hvis du gerne vil have noget på din blanke væg, så kan du f.eks. få en bred varietet af forskellige slags hylder og lignende, op på din væg. Alternativt kan du endda få hængt noget sports-udstyr eller -tøj op, det kan hjælpe med at gøre din væg lidt mere personlig, men på en anden måde, end hvis du får hængt nogle billedrammer op på væggen.

Den lidt mere funky

Hvis du heller ikke er til de 3 overstående muligheder, eller hvis du måske vil kombinere to muligheder, og måske gerne vil have noget lidt mere anderledes ind på din væg, så burde du overveje at få hængt nogle plakater op, der er en stor varietet af forskellige slags plakater, alt fra kunstplakater til børneplakater.