Gode råd

Sådan undgår du lugtgener fra gulvafløbet

Mange kender til at gulvafløbet lugter, udskiller gasser eller fungerer som hovedindgangen for skadedyr. Der løber hver dag meget vand og skidt igennem ens guldafløb og derfor trænger det også til en rengøring til tider. For mange kan det være grænseoverskridende at skulle rense sit gulvafløb, bare ved tanken om hvilke overraskelser der gemmer sig dernede. Men hvis ikke det bliver renset, så er det altså at lugt- og skadedyrsproblemerne opstår.

Disse hverdagsproblemer har greendrains.eu/da/ løsningen på.

Selvrensende gulvafløb

Greendrains.eu/da/ er nemlig udbydere af den selvrensende lugtlukker GREEN DRAIN, lugtlukkeren der er løsningen til alle afløb.
Lugtlukkeren er selvrensende og til den rensende proces behøver produktet heller ikke vand. Den selvrensende effekt holder dårlige lugte væk og skadedyrene, samt at det blokerer for giftige gasser.
Den helt unikke lugtlukker GREEN DRAIN er designet på en sådan måde at vand og alt skidt tillades at kunne løbe frit igennem, uden at lugt og gasser kommer med op den anden vej.
GREEN DRAIN tillader altså på denne måde at man kan gå i bad, uden at skulle bekymre sig om den dårlige lugt, der ville danne sig på badeværelset eller at skulle få besøg fra skadedyr imens.

Produkttilpasset til det enkelte afløb

GREEN DRAIN fra greendrains.eu/da/ er designet til at tilpasse det enkelte afløb eller rør, for at det er nemt at købe hjem. Lugtlukkeren fås i 5 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde netop dén lugtlukker, som passer hjem til guldafløbet.
Installationen af GREEN DRAIN er gjort sikker, nem og hurtig, ved at være udstyret med fire fleksible forseglingsflanger af silikone. Denne metode gør lugtlukkeren nem at installere centralt i gulvafløbet. Grundet den meget enkle teknik bag monteringen af lugtlukkeren, er det installation alle nemt ville kunne finde ud af. Derudover er GREEN DRAIN også designet således at den passer ind i både nye og gamle afløb.