Gode råd

Sådan gør du dine naboer misundelige på din have

Vil du gerne have en virkelig flot have, som andre kigger på med misundelige blikke? Og er du derfor lige nu ved at forberede dig på den kommende sæson og finde ud af, hvad du kan gøre for at være sikker på, at den altid fremstår som den bedste udgave af sig selv? Så er der flere ting, du kan vælge at gøre. Læs mere om det lige her.

Fjern skrald og ukrudt

Når du gerne vil have en have, der er pæn, er det vigtigste, at den er velholdt. Det betyder, at du skal sørge for, at der for eksempel ikke er ukrudt diverse steder, at der ikke er fløjet skrald ind i hækken ude fra gaden, eller at der på anden vis befinder sig noget i haven, som ikke burde være der.

 

Rens fliserne

Derudover bør du også tage et kig på din terrasse. For hvordan ser fliserne ud? Er de efterhånden slidte og kedelige at se på, så kan det være, at du skal investere i en god omgang fliserens, der kan være med til at give dem nyt liv. På den måde slipper du af med det triste udtryk, og din terrasse vil straks synes fornyet og tiltrækkende.

 

Slå græsset

Tag også et kig på din græsplæne. Det er vigtigt, at den altid er nyslået, så græsset konstant ser velplejet og friskt ud. Hvis du får noget meget langt græs, vil haven straks synes rodet. Hav derfor en god plæneklipper, du hurtigt kan finde frem, når der er behov for det.

 

Plant blomster

Sørg så for at plante nogle smukke blomster og træer i dine bede, som kan være med til at bringe noget liv og farve til haven. Det er smukt at se på, det dufter godt, og så har det en vis ynde over sig.