Gode råd

Få en hyggelig sommer på din lille altan

Er du så heldig at bo i en lækker lejlighed, som også har en lille altan? Det er noget helt særligt at bo i storbyen, hvor der altid er liv og glade dage, men det er bare ikke alle, som er så heldige at have en altan eller overhovedet et udendørs område, som er ens helt eget – derfor skal du også prise dig lykkelig, hvis du rent faktisk har en lille altan. Også selvom den er meget lille.

Du kan nemlig sagtens tilbringe en masse skønne stunder på din lille altan – om det så er morgenkaffe, du nyder for dig selv, eller om du også har plads til, at der kommer et par venner forbi til nogle øl og lidt mad. Herunder får du uanset hvad nogle tips til, hvordan du kan gøre din lille altan klar til en hyggelig sommer.

Et hyggeligt terrassebord med stole til

Det vigtigste, og nok også det første, du bør kigge nærmere på, er et terrassebord og nogle stole, så du rent faktisk har noget at sidde på, når du skal tilbringe tid på altanen. Her er det en god ide at tænke lidt i størrelser, så du udnytter pladsen bedst muligt. Der er ikke nogen grund til at få et kæmpe bord ind, bare fordi der er plads til det – så hellere udnytte pladsen til lidt flere stole eller et loungemøbel, så der er plads til, at du kan have nogle mennesker på besøg.

Derudover kan du også købe nogle puder og tæpper, så der altid er mulighed for at skrue godt op for hyggen, og selvfølgelig også så man også kan sidde udenfor på aftener, hvor det er lidt køligere.

De ekstra ting der bidrager til hyggen

Så er der også de små ting, som bidrager til sommerhyggen. Du kan eksempelvis gå på jagt efter den bedste altan grill, så du har mulighed for at holde små grillaftener med dine venner. Ellers kan du også købe nogle krydderurter eller andre planter, som du lige kan lide, da det også bidrager til en rigtig dejlig stemning på din lille altan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *