Gode råd

Du skal på ferie

Drømmer du også om at lade hus være hus og smide alle de daglige pligter, for at rejse på en lækker ferie? Så smid alt hvad du har i hænderne og gør din drøm til virkelighed, for det er en rigtig god idé. Alt for mange går rundt og har så travlt, når de i virkeligheden trænger til ferie med spies. På en ferie bliver du tvunget væk fra alle dine vante rutiner og gøremål, så du kan slappe af og få ladet dine batterier godt og grundigt op, så du er klar til din hektiske hverdag, når du kommer hjem fra ferie igen. Med mindre du altså ikke kommer hjem, fordi din ferie ikke er én, som man gerne vil hjem fra.

Træk stikket

Måske er du typen, som har gang i alt for mange projekter hele tiden. Den ene dag starter du med at male dine havemøbler, så begynder det at regne, og du blev ikke helt færdig, og nu står de stadigvæk og mangler tredje runde maling. Den anden dag går du i gang med at bage, men glemmer at tænde ovnen og dejen bliver. Okay, måske er det ikke så slemt, men hvis du kan genkende følelsen af at have lidt for travlt, så er du ved at trænge til ferie. Og så skal du høre et godt råd – så skal du holde ferie. Selvom det kan virke stressende at tage væk fra de mange gøremål, så vender du næsten altid tilbage med mere overskud.

Skab overskud

Og det er da ikke underligt, at du vender tilbage med mere overskud, når man tænker på, at der venter dig solskin, lune temperaturer og kolde drinks på din ferie. Så kan du få ladet batterierne godt og grundigt op, varmet lattermusklerne lige så meget op, og erobre verden, når du igen kommer hjem fra ferie. God ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *