Gode råd

Cafe-Hop i Silkeborg: En Rundtur i Byens Mest Populære Spisesteder

Silkeborg er en lille dansk by, men den har en del skjulte perler. Den er hjemsted for mange restauranter og caféer, herunder nogle af de bedste i Danmark! Hvis du leder efter et anderledes sted at spise i Silkeborg, er her mine favoritsteder:

Udefra ligner De Gamle Teglbyggere mere en lagerbygning end en restaurant.

Udefra ligner De Gamle Teglbyggere mere et pakhus end en restaurant. Den ligger i et gammelt teglværk og har intet skilt udenfor. Den eneste måde at vide, at den er der, er ved at kigge efter en lille trædør uden håndtag – det er sådan, man kommer ind i De Gamle Teglbyggere (som betyder “De gamle teglbyggere”).

Indenfor er du imidlertid omgivet af hvide vægge, synlige bjælker og stearinlys, der oplyser dit bord, som om du spiste i en gammel kirke. Den Michelin-stjernede restaurant ligger lige ud til vandet, så når du kigger ud fra en hvilken som helst plads i dette hyggelige lokale, er der intet andet end vand, der strækker sig milevidt foran dig – og hvis du er heldig nok til at have fået plads ved et af de to store vinduer, der vender mod vest mod Silkeborg Slot, så er det endnu bedre!

Indenfor er det slet ikke det samme. Restauranten har faktisk til huse i et tidligere teglværk; faktisk kan du stadig se de gamle kakkelovne og facader i nogle af lokalerne.

Du vil blive mødt af et venligt personale og en hyggelig atmosfære. Selve restauranten har til huse i et tidligere teglværk, så du kan stadig se de gamle kakkelovne og facader i nogle af lokalerne.

Indenfor er det slet ikke det samme. Restauranten har faktisk til huse i et tidligere teglværk, faktisk kan man stadig se de gamle kakkelovne og facader i nogle af rummene.

De Gamle Teglbyggere er kendt for at være en af Danmarks bedste restauranter med Michelin-stjernede kokke og god mad.

De Gamle Teglbyggere er kendt for at være en af Danmarks bedste restauranter med Michelin-stjernede kokke og god mad. Restauranten ligger i det tidligere teglværk, som nu er blevet omdannet til en smuk have med borde ved søen, hvor du kan sidde og nyde udsigten over Djurslandssøen og det omkringliggende landskab.

Det har også en af de bedste udsigter i Silkeborg! Der er flere borde, hvor du kan sidde og nyde udsigten over Djurslandssøen og det omkringliggende landskab.

Udsigten er Djurslandssøen (Danmarks største sø), det omkringliggende landskab og det gamle teglværk, der engang blev brugt til at producere mursten.

Restauranten har også en af de bedste udsigter i Silkeborg! Der er flere borde, hvor du kan sidde og nyde udsigten over Djurslandssøen og det omkringliggende landskab.

Hvis du er ude efter noget mindre formelt end fine dining, så tag til Cafe Dybskoven. Denne cafe/bageri ligger lige ved siden af De Gamle Teglbyggere og serverer lækker kaffe sammen med friskbagte kager, sandwiches og salater.

Denne café/bageri ligger lige ved siden af De Gamle Teglbyggere og serverer lækker kaffe samt friskbagte kager, sandwiches og salater. Restaurantens interiør er hyggeligt og indbydende, hvilket gør den til et glimrende valg for dem, der søger noget mindre formelt end fine dining.

Hvis du er på udkig efter noget mindre formelt end fine dining, så tag til Cafe Dybskoven. Denne cafe/bageri ligger lige ved siden af De Gamle Teglbyggere og serverer lækker kaffe sammen med friskbagte kager, sandwiches og salater. Restaurantens indretning er hyggelig og indbydende, hvilket gør den til et glimrende valg for dem, der leder efter noget mindre formelt end fine dining.

Det bedste ved Cafe Dybskoven er, at den har sent åbent – indtil kl. 22.00 alle dage undtagen søndag, hvor den lukker kl. 20.00. Og selv hvis du ikke ønsker at spise der, er det værd at kigge forbi for at nyde deres cocktails!

Det bedste ved Cafe Dybskoven er, at den har sent åbent – indtil kl. 22.00 alle dage undtagen søndag, hvor den lukker kl. 20.00. Og selv hvis du ikke ønsker at spise der, er det værd at stoppe op og nyde deres cocktails!

Cafe Dybskoven serverer kaffe, kager, sandwiches og salater i en afslappet atmosfære med masser af naturligt lys. Du kan tage dig god tid til dit måltid eller bare kigge forbi på en kop kaffe på vej til et andet sted (eller hvis du er på udkig efter noget lettere). Hvis du beslutter dig for at blive et stykke tid (og det kan vi varmt anbefale), hvorfor så ikke prøve en af deres lækre kager? Ellers kan du også altid besøge Drewsens – et af Silkeborgs bedste spisehuse.

Så uanset om du er på udkig efter et sted at spise frokost eller middag, har The Old Brickmakers noget for enhver smag. Her får du meget for pengene og har en af de bedste udsigter i Silkeborg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *