Biler

Når livet skal køre som smurt

Uden mad og drikke dur helten ikke, sådan siger man tit om hverdagens helte. En af de ting, som vi bruger aller mest i hverdagen, om måske mere end nogle andre ting er bilen. Nogle bruger den selv. Det er måske frem og tilbage fra arbejde, eller til at aflevere ungerne, eller til at køre ungerne til fritidsaktiviteter, eller så er det bare lige til en smuttur i det lokale supermarked. Bilen bliver brugt hele tiden af os danskere, og det er der en grund til. Hele vores liv, ikke bare vores liv som enkeltpersoner, men snarere vores liv som en enkeltperson i en større helhed, et fællesskab om at fungere som samlet i én og samme organisme handler om, at vi hele tiden prøver at udvikle os. Vi forsøger populært sagt at forsimple alle ting omkring os, og gøre det så nemt som muligt.

Bil i mange år på letteste vis

Her er bilen heller ingen undtagelse. Først og fremmest, så ved vi, at bilen sikrer os kortere vej mellem A og B, ved simpelthen at minimere den transporttid der ellers ville have varet længere tid på gåben, på cykel eller noget helt tredje.

Men langt de færreste kender til vigtigheden af olieskift på din bil. I langt de fleste ting i livet, så forholder det sig sådan, at når man holder noget vedlige og passer og plejer det, så gør det de udfordringer, som man nu engang kommer til at møde lettere. Olieskiftet på netop din bil er ingen undtagelse. Måske tror du, at det er en stor og besværlig opgave, men faktisk er det her gjort ganske simpelt for dig. Hvis det er længe siden, at du har skiftet olie på din bil, så får den ’den store tur’, og herefter er dit job bare at holde den vedlige, så dit næste olieskift bliver endnu lettere.