Biler

Få en god leasingaftale på en Volvo

Alle kender svenske Volvo. Hvis du kunne tænke dig at være med i Volvo-klubben, så besøg findleasing.nu, hvor du kan få et godt tilbud.

Der er ikke nogen, der ikke kender Volvo. Det svenske bilmærke, som findes overalt og som i en kendt vending også forbindes med villa og vovse. Med andre ord er det en perfekt familiebil eller blot voksenbil.

I mange familier har man haft mindst en Volvo i løbet af 60’erne, 70’erne eller 80’erne, fordi Volvo stod for biler, der var uopslidelige. Volvo er latin og kan oversættes med “Jeg ruller”. I dag kendes Volvo som et af de bilmærker med højeste sikkerhed, og der er som altid svensk fornuft og kvalitet bag.

En Volvo er en bil, der kendetegnes af stærke motorer, en god brændstoføkonomi, lækker komfort og en fantastisk fokus på sikkerhed. Sikkerheden er også medvirkende til, at man vælger Volvo, hvis man eksempelvis er en børnefamilie og man ønsker største sikkerhed for familien. Leasingpriserne for en Volvo ligger typisk omkring 3.000 kroner og op efter.

Flexleasing er en løsning, hvor du kan være lidt friere både personligt og økonomisk i stedet for at binde dig til et dyrt billån. Her kan du betale en månedlig betaling for at lease en bil i en given periode, og så betales registreringsafgiften også kun efter, hvor længe du har bilen, sådan at det altså ikke er fuld registreringsafgift. På den måde er flexleasing en fleksibel løsning, som navnet også antyder. Vil du vide mere om Volvo leasing, så læs videre på findleasing.nu.