Biler

En Volvo med muligheder

Vil du lease en Volvo? Hos Unique Leasing har du mulighed for at få fingrene i et af de sikreste bilmærker, hvor der heller ikke bliver gået kompromis med design og komfort. Lyder det som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte Unique Leasing.

Det sikreste bilmærke

Den svenske Volvo er særligt kendt for sikkerhed. Som det eneste mærke, har fabrikken i Gøteborg sit eget crashtest-center, hvor samtlige modeller testes inden produktion. Derfor kan du trygt sætte dig ind i en Volvo. Men det er ikke bare sikkerheden, der er i top. De forskellige modeller har alle rummelige og stilrene designs, der gør, at der er plads til hele familien. Samtidig finder du også modeller, der tåler offroad-kørsel. Med en Volvo er mulighederne mange. Hos Unique Leasing bliver der taget højde for dine ønsker og behov, så du kan få lige præcis den bil, der passer til dig.

God kundeservice

Uanset om Volvoen er til privat brug eller erhverv, så har du forskellige muligheder hos Unique Leasing. Virksomheden tilbyder forskellige aftaler, der matcher dine behov, så du får mest muligt ud af dit køb. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en samtale, står folkene bag Unique Leasing klar med hjælp og rådgivning, der leder dig på vej til den helt rigtige bil. Med mere end 15 års erfaring inden for bilbranchen kan du trygt stole på, at kundeservicen er helt i top, når du skal lease en Volvo.